Tel: 06 3427 0187
Email: anne-marie@coachdekkers.nl
Coaching

Coaching

Het gaat er om wat jij NU nodig hebt. De begeleiding is altijd afgestemd op jou.

Read More

AVG – Privacyverklaring

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23-05-2018.

Contactgegevens

De persoonsgegevens worden verwerkt door:

Anne-Marie Dekkers, KvK nummer 65887077
Hernhutterslaan 16, 3402GX IJsselstein, 06 3427 0187
E-Mail: Anne-Marie@CoachDekkers.nl

Coach Dekkers verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.

Persoonsgegevens

Coach Dekkers verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum en –plaats
  • Geslacht
  • Inhoud van communicatie

Doeleinden

Coach Dekkers verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • Het onderhouden van contact;
  • Een goede en efficiënte dienstverlening;
  • Het verrichten van administratieve handelingen;
  • Verbetering van de dienstverlening
  • Facturering;
  • Het innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • Het voeren van geschillen;

Grondslagen

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uitvoering te geven aan de overeenkomst met u met betrekking tot het coachtraject. Ook kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld verplichtingen op basis van het fiscaal recht.

Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Coach Dekkers hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:

  • Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
  • De bescherming van haar financiële belangen;
  • De verbetering van haar diensten;
  • Beveiliging en het beheer van haar systemen;

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden

In het kader van haar dienstverlening kan Coach Dekkers persoonsgegevens uitwisselen. Coach Dekkers kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.

Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Coach Dekkers aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Coach Dekkers zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Doorgifte van uw gegevens buiten de EER

Uw persoonsgegevens kunnen buiten de EER worden verwerkt. De EER is de Europese Economische Ruimte, bestaande uit de landen van de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Meer in het bijzonder kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt in Amerika (Dropbox). Daarvoor zijn concrete waarborgen op grond van de wet getroffen.

Daarnaast kunnen uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Hoe lang wij uw gegevens bewaren

Coach Dekkers zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten langer bewaard worden, omdat Coach Dekkers zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij uw gegevens beveiligen

Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Coach Dekkers passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Profilering

Van de informatie die over u wordt verzameld worden gedragsanalyses gemaakt. Dit doen wij om onze dienstverlening te kunnen verbeteren en, wanneer van toepassing, voor onze verantwoording aan opdrachtgevers door middel van rapportages.

Cookies

Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. Via cookies worden uw IP-adres en de systeeminformatie van uw apparaat verwerkt. Voor meer informatie over deze cookies kunt u onze cookieverklaring raadplegen: cookieverklaring

Uw rechten

U heeft het recht om Coach Dekkers een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kunt u Coach Dekkers verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:

Coach Dekkers
Hernhutterslaan 16, 3402GX IJsselstein, Anne-Marie@CoachDekkers.nl

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Coach Dekkers, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23-05-2018.

Coach Dekkers kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.

loopbaancoaching

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit? Wil je iets gaan doen wat je echt leuk vindt? Wil je je talent en kwaliteiten daadwerkelijk inzetten? Ben je ontevreden in je huidige baan? Wil je energie krijgen van je werk? Wil je wat anders, maar je weet niet wat?

Read More
lifecoaching

Wil je minder stress- en spanningsklachten? Wil je meer zelfverzekerd voelen? Wil je assertiever worden? Wil je meer rust in je leven? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf omdat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je leren om duidelijker en meer verbindend te communiceren?

Read More
Anne-Marie Dekkers, Life- & Loopbaancoach

Mijn naam is Anne-Marie Dekkers (1966) en wonend in IJsselstein. Ik ben een Life- & Loopbaancoach gespecialiseerd in assertiviteit, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven, persoonlijke ontwikkeling, balans in werk-privé en samenwerken met collega’s.

Read More
Contact

Is je interesse gewekt? Wil jij ontdekken wat coaching bij Coach Dekkers jou te bieden heeft? Wil je daadwerkelijk een stap gaan nemen? Heb je behoefte aan een vrijblijvend (gratis) oriënterend gesprek

Read More
Voorwaarden

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) en heb een EIA keurmerk (European Individual Accredition).

Read More