Tel: voorkeur contact per mail
Email: anne-marie@coachdekkers.nl
Coaching

Coaching

Het gaat er om wat jij NU nodig hebt. De begeleiding is altijd afgestemd op jou.

Read More

Coaching

Het gaat er om wat jij NU nodig hebt en wat JIJ wilt in je leven. Begeleiding en coaching is altijd afgestemd op jou.
Wil je je zelfinzicht en zelfkennis vergroten?
Wil je meer vertrouwen in jezelf krijgen?
Wil je je leven meer zelfsturing geven?
Wil je assertiever worden?
Wil je je angst verminderen?
Wil je meer rust in je leven?
Doe je nog wel de dingen die je leuk vindt?
Ben je op zoek naar een baan, die wel bij je past?
Wil je onderzoeken of je nog wel je eigen droom nastreeft, of jouw overtuigingen nog bij je passen?

Bij Coach Dekkers gaan we samen kijken naar wat je wilt veranderen, versterken of bereiken op een manier die bij jou past.
Tijdens het coach proces wordt je, met bewezen methodieken, ondersteund in het bedenken van mogelijke oplossingen, om een keuze te maken voor een bepaalde oplossing en die oplossing daadwerkelijk te realiseren.
Afhankelijk van jouw vraag kan het een diepgaand persoonlijk onderzoek en proces worden, of juist een meer praktisch gericht traject.

Vertrouwelijkheid is een belangrijke voorwaarde in coaching. Alles wat je vertelt blijft onder ons. Dit geeft de mogelijkheid om alles te zeggen wat op je hart ligt.

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 8 sessies van 60 a 75 minuten.

Als structuur, van het coachtraject, kunnen we 5 fases behandelen:

Fase 1: Wie ben ik

Mensen verschillen in hun dagelijkse doen en laten. De manier waarop wij ons gedragen heeft niet alleen te maken met de wisselende omstandigheden waarin we ons bevinden. Het hangt ook in belangrijke mate samen met onze persoonlijke aard. In dit onderdeel gaan we onderzoeken met behulp van een professionele tool, naar wie ben je, wat zijn jouw drijfveren, wat zijn jouw sterke en zwakke punten, wat is je werkstijl en vooral wat maakt jou uniek?

Fase 2: Wat wil ik?

Het is belangrijk en LEUK om weer eens na te denken over wat JIJ wilt in je leven. Welke doelen je voor ogen hebt. We nemen de tijd om af te vragen welke doelen je hebt in je leven, voor jezelf, voor je gezin, op werkgebied, op sociaal gebied.

Fase 3: Wat kan ik?

Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten. Dit zijn latente vermogens die bij onze wezenlijke aard passen, ons ware karakter. Al in de prille is duidelijk wat deze talenten zijn. In dit onderdeel besteden we veel aandacht aan deze talenten en hoe ze het best tot bloei kunnen komen. Ook kijken we naar eventuele remmingen die de ontplooiing van onze talenten tegenwerken.

Fase 4: Wat doe ik?

Bewustwording bij jezelf te creëren om vanuit eigen verantwoordelijkheid te handelen. Het zorgt ervoor dat jij meer zelf reflecterend kan zijn. En dat bevordert een constructieve houding in de samenwerking anderen.

Fase 5: Eindevaluatie

Samen kijken we terug op het verloop van het traject.
• Is de coachvraag beantwoord?
• Zijn de gewenste doelen bereikt?
• Zijn er aanbevelingen voor vervolgtraject

Wat levert het jou op

  • jouw persoonlijke doel is behaald
  • meer zelfkennis en zelfinzicht
  • meer zelfvertrouwen
  • beter in je vel/ je bent blijer
  • meer grip op je leven
  • Je voelt meer innerlijke rust /rust in je hoofd
  • de alledaagse grote en kleine beslissingen kunnen maken vanuit zelfbewustzijn
  • voluit leven, in verbinding met anderen

Na je (individuele) coachtraject ontvang je van mij een eindrapportage waarin alle inzichten en testresultaten naar aanleiding van het volledige traject zijn gebundeld: een mooi naslagwerk waar je altijd op terug kan vallen.

 

loopbaancoaching

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit? Wil je iets gaan doen wat je echt leuk vindt? Wil je je talent en kwaliteiten daadwerkelijk […]

Read More
lifecoaching

Wil je minder stress- en spanningsklachten? Wil je meer zelfverzekerd voelen? Wil je assertiever worden? Wil je meer rust in je leven? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf omdat […]

Read More
Anne-Marie Dekkers, Life- & Loopbaancoach

Mijn naam is Anne-Marie Dekkers (1966) en wonend in Hoef en Haag (naast Vianen). Ik ben een Life- & Loopbaancoach gespecialiseerd in assertiviteit, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven, persoonlijke ontwikkeling, balans […]

Read More
Assessment en analyse met bewezen methodieken

Bij CoachDekkers maken we gebruik van verschillende bewezen methodieken voor een assessment, (loopbaan)analyse en/of een persoonlijkheidstest. De uitkomst van deze test(en) wordt gebruikt om het coachtraject te ondersteunen en optimaliseren. […]

Read More
Coach Dekkers (praktijk in Hoef en Haag)

Het gaat er om wat jij NU nodig hebt en wat JIJ wilt in je leven. Bij Coach Dekkers (praktijk in Hoef en Haag) is begeleiding en coaching is altijd […]

Read More