Tel: voorkeur contact per mail
Email: anne-marie@coachdekkers.nl
Coaching

Coaching

Het gaat er om wat jij NU nodig hebt. De begeleiding is altijd afgestemd op jou.

Read More

Corona


Ook bij CoachDekkers heb ik maatregelen getroffen om elkaar zo veilig mogelijk te ontmoeten. Ik volg de ontwikkelingen van het Corona-virus op de voet en houd me aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Graag stel ik je van mijn maatregelen op de hoogte middels de informatie op deze pagina.

corona

 

Kennismakingsgesprek:

Momenteel worden kennismakingsgesprekken alleen on-line gehouden.

Check vooraf:

Wanneer je een afspraak op de praktijk van CoachDekkers hebt, vraag ik je aandacht voor het volgende:

Het beleid dat ik volg is dat ik alleen mensen in de praktijk toelaat die geen corona gerelateerde klachten hebben. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in jouw gezondheid en je op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoek ik je om uw afspraak kosteloos te verzetten, of jouw afspraak om te zetten naar telefonische coaching:

  • Heb je nu corona?
  • Zijn er bij jouw nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  • Ben he genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?
  • Zijn er huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  • Ben je in thuisisolatie?

Elkaar zo veilig mogelijk ontmoeten:

  • Ik zal je ontvangen met een glimlach, maar je niet de hand schudden.
  • Bij binnenkomst vraag ik je jouw handen te desinfecteren met handalcohol
  • Ik verzoek je daarna jouw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
  • We proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Voor meer informatie verwijs ik je naar: Veelgestelde vragen & antwoorden COVID-19 – RIVM

Factsheet corona GGZ

loopbaancoaching

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek zit? Wil je iets gaan doen wat je echt leuk vindt? Wil je je talent en kwaliteiten daadwerkelijk inzetten? Ben je ontevreden in je huidige baan? Wil je energie krijgen van je werk? Wil je wat anders, maar je weet niet wat?

Read More
lifecoaching

Wil je minder stress- en spanningsklachten? Wil je meer zelfverzekerd voelen? Wil je assertiever worden? Wil je meer rust in je leven? Wil je meer inzicht krijgen in jezelf omdat je steeds weer in dezelfde valkuil stapt? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je leren om duidelijker en meer verbindend te communiceren?

Read More
Anne-Marie Dekkers, Life- & Loopbaancoach

Mijn naam is Anne-Marie Dekkers (1966) en wonend in Hoef en Haag (naast Vianen). Ik ben een Life- & Loopbaancoach gespecialiseerd in assertiviteit, zelfvertrouwen, kwaliteit van leven, persoonlijke ontwikkeling, balans in werk-privé en samenwerken met collega’s.

Read More
Assessment en analyse met bewezen methodieken

Bij CoachDekkers maken we gebruik van verschillende bewezen methodieken voor een assessment, (loopbaan)analyse en/of een persoonlijkheidstest. De uitkomst van deze test(en) wordt gebruikt om het coachtraject te ondersteunen en optimaliseren. Welke test of analyse het beste ingezet kan worden is afhankelijk van je vraag en coachtraject.

Read More
Voorwaarden

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) en heb een EIA keurmerk (European Individual Accredition).

Read More