Muziek herinneringen

muziek herinneringen

 
 
Muziek kan belangrijke momenten uit ons verleden naar boven halen. Momenten van geluk, verdriet en vreugde die je niet wilt kwijtraken. Zo had ik dat ook afgelopen donderdagavond tijdens het concert van Coldplay bij het nummer The Scientist.

 
 
De muziek en de tekst van het nummer The Scientist “Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard” deed mij weer denken aan de tijd na mijn 3e hartoperatie. Ik had in die periode totaal geen vertrouwen meer in de toekomst en ik zat enorm in de put. Ik was in mijn gedachte vooral bezig met afscheid nemen en boos op wat ik allemaal niet meer kon.

Om dit nummer nu, 6 jaar verder, te horen gaf me een enorme boost. Inderdaad “Niemand zei dat het gemakkelijk was, Niemand zei dat het zo moeilijk zou zijn”. Hoe gaaf dat ik nu kan zeggen dat mijn leven weer op orde is. Dat het leven inderdaad niet altijd makkelijk is, nee soms heel erg moeilijk maar dat ik nu weer kan genieten van elke mooie dag. Daar ben ik me nu heel bewust van ben.

Je zult me dus nooit horen zeggen dat “genieten” makkelijk is maar ik geloof er wel in dat het voor de meeste van ons haalbaar is.

Met hulp van een professional kreeg ik beetje bij beetje weer vertrouwen in de situatie. Ik hoop dat wanneer jij je ongelukkig voelt of niet goed in je vel zit ook hulp zoekt en deze krijgt. Kunnen genieten van mooie momenten gun ik jou ook!

MEER LEZEN OVER COACHING

Als je interesse hebt in coaching, is het wellicht ook interessant om alvast wat meer te lezen op deze website. Meer info over coaching en en over mij en mijn achtergrond vind in de volgende rubrieken:

Meer info over coaching

Meer info over Anne-Marie

Meer info over mijn moeilijke periode

Wil jij ontdekken wat coaching bij Coach Dekkers jou te bieden heeft?