Naar de top

top

In mijn hoofd ben ik al heel lang bezig dat ik graag mensen, op een professionele manier, wil ondersteunen en motiveren tot persoonlijke groei, brengen naar de top van hun kunnen. Ik ben enorm betrokken en heb een grote interesse in het levensproces van anderen. Ik heb het gevoel dat dat op mijn hoofd geschreven staat daar mensen, zelfs onbekende, ineens hun hele levensverhaal aan mij beginnen te vertellen.

 
De problemen die men verteld raken me en ik wil hun graag verder helpen op een professionele manier.
Mijn behoefte om me hierin te gaan scholen werd zo groot dat ik me heb opgegeven voor voorlichtingsdagen bij opleidingen voor lifecoach. Hierin werd mijn gevoel bevestigd dat ik hier verder in wil en 1 opleiding sloot aan bij mijn behoefte. Een professionele opleiding (een post-HBO opleiding, volledig NOBCO– en EQA-geaccrediteerd) en met een structuur die bij mij past.
Sinds januari 2015 ben ik begonnen met deze opleiding Levens & loopbaancoach en wat ben ik blij met deze keuze. Ik ben nu halverwege de opleiding maar al zoveel geleerd. Ik mag nu 2 proefklanten begeleiden en ik vind het fantastisch om te zien wat we nu al samen bereikt hebben. In januari 2016 verwacht ik mijn opleiding af te ronden en mijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Ik vergelijk het met mijn hobby bergwandelen, die berg beklimmen is soms enorm zwaar. Belangrijk om dan regelmatig om me heen te kijken, te zien wat heb ik al heb bereikt en hoe mooi het er op deze hoogte al uitziet. Wanneer ik de top uiteindelijk bereikt heb met dat fantastische uitzicht, dat geeft me een enorme zelfvoldoening.
Voor het halen van mijn diploma moet ik nog een behoorlijk stuk klimmen maar als ik nu om me heen kijk en voel wat ik al bereikt hebt, krijg ik een warm gevoel en kijk ik er naar uit om die top te halen!

Anne-Marie